Varenummer: 30106547
Hatting Rugfler
490 g / piece
Hatting Rugfler er stenovnsbagte, rustikke morgenbrød med en sprød skorpe og blød krumme. Rundstykket er bagt med rug, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner. Rundstykket er perfekt til morgenbordet, når det skal være ekstra nemt. Brødet er bagt i Danmark. Egnet til veganer. Fuldkornsmærket. Nøglehulsmærket. Naturligvis.
Ingredienser
Vand, FULDKORNSHVEDEMEL 25%, HVEDEMEL, FULDKORNSRUGMEL 11%, RUGFLAGER 6%, SIGTET RUGMEL 4%, HVEDEGLUTEN, mørk sirup, hørfrø 2%, solsikkekerner 2 %, græskarkerner 1,5%, HVEDEFIBRE, salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, gær, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), emulgator (vegetabilsk E472e), BYGMALTMEL, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af SESAMFRØ.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
Håndtering & opbevaring
Ved -18°C eller koldere. Bør ikke fryses på ny efter optøning. opbevaring i køleskab og ved rumtemperatur anbefales ikke af hensyn til brødkvaliteten.
Vi anbefaler, at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så
Fortoldningskodeks | 19059030 |
---|---|
Produktionsland | Denmark |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 249 kcal |
Energi, kJ | 1048 kJ |
Fedt | 4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.7 g |
Kulhydrater | 38 g |
- heraf sukkerarter | 2.7 g |
Kostfibre | 8.4 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.88 g |
Ideel til
Morgenmad
Frokost
Mellemmåltider