Hatting Fuldkorns Skagenslapper
438 g / piece
Hatting Fuldkorns Skagenslapper er bagt med fuldkornshvedemel, hvedekerner og hørfrø, der giver en lækker og fyldig krumme. Skagenslappen er spækket med sprøde solsikkekerner under bunden, og toppen er drysset med blå birkes. Brødene er bagt i stenovn for en sprød skorpe og en fugtig krumme. Rundstykket er perfekt til morgenbordet, når det skal være ekstra nemt. Bagt i Danmark. Egnet til veganer. Fuldkornsmærket. Nøglehulsmærket. Naturligvis.
Ingredienser
FULDKORNSHVEDEMEL 38%, vand, HVEDEMEL, solsikkekerner 5,5%, birkes 2,5%, HVEDEKERNER 2,5%, HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, hørfrø 1%, rapsolie, gær, sukker, BYGMALTEKSTRAKT, sigtet RUGMEL, emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
Håndtering & opbevaring
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Vi anbefaler at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så
Fortoldningskodeks | 19059080 |
---|---|
Produktionsland | Denmark |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 263 kcal |
Energi, kJ | 1108 kJ |
Fedt | 6.1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.8 g |
Kulhydrater | 39 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 6.1 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.97 g |