Varenummer: 30106639

Hatting Fuldkorns Skagenslapper

438 g / piece

Hatting Fuldkorns Skagenslapper er bagt med fuldkornshvedemel, hvedekerner og hørfrø, der giver en lækker og fyldig krumme. Skagenslappen er spækket med sprøde solsikkekerner under bunden, og toppen er drysset med blå birkes. Brødene er bagt i stenovn for en sprød skorpe og en fugtig krumme. Rundstykket er perfekt til morgenbordet, når det skal være ekstra nemt. Bagt i Danmark. Egnet til veganer. Fuldkornsmærket. Nøglehulsmærket. Naturligvis.

Ingredienser

FULDKORNSHVEDEMEL 38%, vand, HVEDEMEL, solsikkekerner 5,5%, birkes 2,5%, HVEDEKERNER 2,5%, HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, hørfrø 1%, rapsolie, gær, sukker, BYGMALTEKSTRAKT, sigtet RUGMEL, emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af sesamfrø.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø

Håndtering & opbevaring

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Vi anbefaler at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så

Fortoldningskodeks 19059080
Produktionsland Denmark

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 263 kcal
Energi, kJ 1108 kJ
Fedt 6.1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.8 g
Kulhydrater 39 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 6.1 g
Protein 10 g
Salt 0.97 g
30106639_1080x1080-Naturligvis-Fuldkorns-Skagenlap
Ideel til
Morgenmad Frokost Mellemmåltider