Varenummer: 222236

Hatting Stenovnsbagte Surdejs boller

420 g /6 stk

Stenovnsbagte surdejsboller med den velkendte smag fra surdejen. De runde boller har et rustikt udtryk, en sprød skorpe og en blød krumme. Samtidig er de lyse og lette at bide i og perfekte til både morgen- og frokostbordet. Bagt i Danmark. Der er 6 stk i hver pose.

  • Bagt i Danmark
  • Mel fra egen mølle
  • Altid uden stråforkorter
  • Færdigbages i blot 10-11 min.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, FULDKORNSHVEDEMEL 3%, HVEDEGLUTEN, tørret surdej 2% (RUGMEL, surdejs kultur), rapsolie, salt tilsat jod, sukker, fortykningsmiddel (guargummi), gær, BYGMALTEKSTRAKT, druesukker, emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø.

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø

Håndtering & opbevaring

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Tages direkte fra frys og afbages i forvarmet ovn. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C.

Fortoldningskodeks 19059030
Oprindelsesland Denmark
Produktionsland Denmark
12
05701014076078

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 256 kcal
Energi, kJ 1084 kJ
Fedt 2.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.4 g
Kulhydrater 48 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 3.7 g
Protein 8.6 g
Salt 1.3 g
DK-SBS-1080x1080-Surdejsboller Ny
dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost