Hatting Fuldkorns håndværker

Hatting Fuldkorns Håndværkere har blå birkes og en knasende skorpe. Fuldkorns Håndværkeren er som den populære håndværker blot bagt med fuldkornshvedemel, der giver en ekstra sprød skorpe. Fuldkorns Håndværkeren er bagt i Danmark.

Varenr: 30106638
Produktinformationer
Hatting Fuldkorns håndværker

Håndtering

Vi anbefaler at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så varmen fordeler sig, og de får en tynd, sprød skorpe og en saftig krumme. Bagetiden kan afkortes med 3-5 minutter, hvis brødene er optøede, eller ovnen er forvarmet.

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1072 kJ
Kcal 254 kcal
Fedt 3,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrater 44 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 5,9 g
Protein 9,1 g
Salt 0,96 g