Hatting Fuldkorns Møllehjul er som det populære møllehjul blot bagt med fuldkornshvedemel, der giver en ekstra sprød skorpe dækket med knasende blå birkes. Brødet er bagt i Danmark.
Varenr: 80702539
Produktinformationer

Håndtering
Vi anbefaler at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så varmen fordeler sig, og de får en tynd, sprød skorpe og en saftig krumme. Bagetiden kan afkortes med 3-5 minutter, hvis brødene er optøede, eller ovnen er forvarmet.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 1107 kJ |
Kcal | 262 kcal |
Fedt | 3,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g |
Kulhydrater | 45 g |
- heraf sukkerarter | 2,1 g |
Kostfibre | 5,4 g |
Protein | 9,5 g |
Salt | 0,97 g |