Hatting Fuldkorns Skagenslap er bagt af fuldkornshvedemel, hvedekerner og hørfrø der giver en lækker og fyldig krumme. Bunden er spækket med sprøde solsikkekerner og skorpen drysset med blå birkes. Brødene er bagt på stenovn, hvilket giver en sprød skorpe og en særlig fugtig krumme. Brødene er bagt i Danmark.

Håndtering
Vi anbefaler at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så varmen fordeler sig, og de får en tynd, sprød skorpe og en saftig krumme. Bagetiden kan afkortes med 3-5 minutter, hvis brødene er optøede, eller ovnen er forvarmet.l
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 1108 kJ |
Kcal | 263 kcal |
Fedt | 6,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,8 g |
Kulhydrater | 39 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 6,1 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0,97 g |