Fuldkorns Skagenslapper

Hatting Fuldkorns Skagenslap er bagt af fuldkornshvedemel, hvedekerner og hørfrø der giver en lækker og fyldig krumme. Bunden er spækket med sprøde solsikkekerner og skorpen drysset med blå birkes. Brødene er bagt på stenovn, hvilket giver en sprød skorpe og en særlig fugtig krumme. Brødene er bagt i Danmark.

Varenr: 30106639
Produktinformationer
Fuldkorns Skagenslapper

Håndtering

Vi anbefaler at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så varmen fordeler sig, og de får en tynd, sprød skorpe og en saftig krumme. Bagetiden kan afkortes med 3-5 minutter, hvis brødene er optøede, eller ovnen er forvarmet.l

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1108 kJ
Kcal 263 kcal
Fedt 6,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrater 39 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 6,1 g
Protein 10 g
Salt 0,97 g