Hatting Hafler

Forbagte, dybfrosne brød.

Varenr: 30106551
Produktinformationer
Hatting Hafler

Håndtering

Vi anbefaler, at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så varmen fordeler sig, og de får en tynd, sprød skorpe og en saftig krumme. Bagetiden kan afkortes med 3-5 minutter, hvis brødene er optøede, eller ovnen er forvarmet.

Næringsindhold pr. 100g

Energi 967 kJ
Kcal 229 kcal
Fedt 2,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrater 38 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 6,1 g
Protein 11 g
Salt 0,89 g