Hatting Rundstykke

Hatting Danske Rundstykker har en blød krumme, godt med birkes og en dejlig sprød skorpe. Rundstykker er traditionelt bagværk bagt af hvedemel og en anelse surdej og drysset på toppen med hvide birkes. Rundstykket er bagt i Danmark. En karton består af 16 poser med 8 stk i hver pose.

Varenr: 218388
Produktinformationer
Hatting Rundstykke

Håndtering

Vi anbefaler, at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i 10-11 minutter. lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud ag ovnen, så varmen fordeler sig og de får en tynd, sprød skorpe og saftig krumme. Bagetiden kan afkortes med 3,5 minutter, hvis brødene er optøede, eller ovnen er forvarmet.

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1196 kJ
Kcal 283 kcal
Fedt 4,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrater 51 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 3,4 g
Protein 88 g
Salt 1,1 g