Hatting Rugfler er stenovnsbagte, rustikke morgenbrød med en sprød skorpe og blød krumme bagt med rug, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner. Brødet er bagt i Danmark.
Varenr: 30106547
Produktinformationer

Håndtering
Vi anbefaler, at du bager brødene fra frossen stand i en varmluftsovn. Sæt de frosne brød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene 10-11 minutter. Lad brødene hvile i 3 minutter, når du har taget dem ud af ovnen, så varmen fordeler sig, og de får en tynd, sprød skorpe og en saftig krumme. Bagetiden kan afkortes med 3-5 minutter, hvis brødene er optøede, eller ovnen er forvarmet.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 1048 kJ |
Kcal | 249 kcal |
Fedt | 4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,7 g |
Kulhydrater | 38 g |
- heraf sukkerarter | 2,7 g |
Kostfibre | 8,4 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0,88 g |