Hatting Fuldkornspitabrød med fuldkornshvedemel

Hatting pitabrød bages helt autentisk af vand, fuldkornshvedemel, salt, sukker, olie og gær. Efter æltning og hviletid bages de i 50 sekunder ved 450 grader. Her hæver pitabrødene op og danner den karakteristiske ”lomme”. Vores pita har et rustikt udseeende, fordi de ikke er helt ens og runde. Denne udgave af pitabrødet indeholder mild fuldkornshvedemel, så selvom brødene ikke ser grove ud, er de både Nøglehuls- og Fuldkornsmærkede. Pita-brødene er bagt i Danmark.

Varenr: 29104964
Produktinformationer
Hatting Fuldkornspitabrød med fuldkornshvedemel

Håndtering

Fuldkornspita er forbagte, så du bare kan bage dem færdig nogle få minutter, enten direkte fra fryseren eller optøet stand. Sæt de frosne pitabrød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i ca. 6 minutter. Bagetiden kan afkortes med 2-4 minutter, hvis brødene er optøede, eller ovnen er forvarmet. Brødene er også meget velegnede til opvarmning fra optøet stand i en brødrister 2-3 minutter. Optøningstid ved 20°C - ca. 15 minutter.

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1000 kJ
Kcal 236 kcal
Fedt 1,4 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrater 45 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 5,5 g
Protein 7,9 g
Salt 0,97 g