Varenummer: 228000
Kanelsnegle
80 g /stk
Hatting kanelsnegl er lavet helt klassisk med gærdej og lækker kanelremonce, som karamelliserer under bagning. Hemmeligheden bag den perfekte kanelsnegl er, at fyldet skal være lige tilpas og have en fin balance mellem kanel, sirup og brun farin. Det er vores opskrift på den allerbedste kanelsnegl.
- Klassisk kanelsnegl når den er allerbedst
- Lækker kanelremonce, som karamelliserer under bagning
- Lad gerne sneglene tø i 30 min inden de bages ved 180°C i ca. 12 min
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, FULDKORNSHVEDEMEL, raps-, palme- og kokosolie, sukker, brun farin, sirup, modificeret stivelse, emulgator (vegetabilsk, E471 og E472e), gær, salt, kanel, stabilisator (E412), vallepulver (MÆLK), geleringsmiddel (E401, E406), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, alpha-amylase og xylanase (HVEDE)), aroma, surhedsregulerende middel (E330), vitamin A. Kan indeholde spor af æg. sesamfrø, hassel- og pekannødder.Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
- Mælk
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Æg
- Hasselnød
- Pecannød
- Sesamfrø
Håndtering & opbevaring
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lad sneglene tø i 30 min inden de bages ved 180°C i ca. 12 min. Bagte produkter bør spises indenfor 24 timer.
Holdbarhed (dage) | 365 |
---|---|
Stregkode | 05701014079987 |
Her sælges produktet
Rema 1000 | 45517 |
---|
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 341 kcal |
Energi, kJ | 1432 kJ |
Fedt | 13 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 6.4 g |
Kulhydrater | 48 g |
- heraf sukkerarter | 15 g |
Kostfibre | 3.9 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 0.45 g |

Ideel til
Søde sager