Brød til morgenmad og brunch

9 matching results
DK-SBS-1080x1080-Fuldkorns-Håndværkere
222105

Hatting Fuldkorns Håndværkere

438 g /stk
DK-SBS-1080x1080-Fuldkorns-Møllehjul
222103

Hatting Fuldkorns Møllehjul

60 g /stk
DK-SBS-1080x1080-Skagenslap
222104

Hatting Fuldkorns Skagenslap

438 g /stk
DK-SBS-1080x1080-Manitobaboller Ny
222237

Hatting Stenovnsbagte Manitoba boller

420 g /stk
DK-SBS-1080x1080-Chiastykker
222106

Hatting Stenovnsbagte Chiastykker

420 g /stk
DK-SBS-1080x1080-Fuldkorns-Græskarboller
222235

Hatting Fuldkorns Græskarkerne boller

438 g /stk
DK-SBS-1080x1080-Surdejsboller Ny
222236

Hatting Stenovnsbagte Surdejs boller

420 g /stk
223593 Hatting Klapper Original kopier Ny
223593

Sandwich Klapper Original

360 g /stk
224646 Hatting Klapper Havre kopier Ny
224646

Sandwich Klapper Havre

360 g /stk
Loading...

Bagt i Danmark - uden konserveringsmidler

Alle rundstykker i Hatting-sortimentet er bagt uden konserveringsmidler. Få minutter efter at brødet kommer ud af ovnen, lynfryser vi det ned til minus 30 grader. På den måde holder det sig friskt, lige til du tør det op eller varmer det i ovnen.