228000 Hatting Kanelsnegle gærdej miljø
Varenummer: 228000

Kanelsnegle

80 g /stk

Hatting kanelsnegl er lavet helt klassisk med gærdej og lækker kanelremonce, som karamelliserer under bagning. Hemmeligheden bag den perfekte kanelsnegl er, at fyldet skal være lige tilpas og have en fin balance mellem kanel, sirup og brun farin. Det er vores opskrift på den allerbedste kanelsnegl.

  • Klassisk kanelsnegl når den er allerbedst
  • Lækker kanelremonce, som karamelliserer under bagning
  • Lad gerne sneglene tø i 30 min inden de bages ved 180°C i ca. 12 min

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, FULDKORNSHVEDEMEL, raps-, palme- og kokosolie, sukker, brun farin, sirup, modificeret stivelse, emulgator (vegetabilsk, E471 og E472e), gær, salt, kanel, stabilisator (E412), vallepulver (MÆLK), geleringsmiddel (E401, E406), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, alpha-amylase og xylanase (HVEDE)), aroma, surhedsregulerende middel (E330), vitamin A. Kan indeholde spor af æg. sesamfrø, hassel- og pekannødder.

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn
  • Mælk
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Æg
  • Hasselnød
  • Pecannød
  • Sesamfrø

Håndtering & opbevaring

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Lad sneglene tø i 30 min inden de bages ved 180°C i ca. 12 min. Bagte produkter bør spises indenfor 24 timer. Airfryer tip: Optø i 30 min., placér dem på risten i airfryeren og bag dem 9-10 min. ved 170°C.

Holdbarhed (dage) 365

Her sælges produktet

Rema 1000 45517

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 341 kcal
Energi, kJ 1432 kJ
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 6.4 g
Kulhydrater 48 g
- heraf sukkerarter 15 g
Kostfibre 3.9 g
Protein 6.1 g
Salt 0.45 g
DK-SBS-1080x1080-Kanelsnegl-gærdej Ny
Ideel til
Søde sager